#

Син скандального мера Березані вдарив військовослужбовця на засіданні сесії (ВІДЕО)

23.03.2023 17:15
Син скандального мера Березані вдарив військовослужбовця на засіданні сесії (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 23 березня, у мережі з'явилося відео із засідання сесії Березанської міської ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис у Facebook.

Стало відомо, що конфлікт виник через критику дій влади.

Значна хвиля обурення виникла, коли мер міста Володимир Тимченко продав заклад культурного розвитку "Кінотеатр" на аукціоні. Перед продажем, приміщення було у надзвичайно поганому стані, зі старими умовами, які не відповідали потребам споживачів. Ініціатива міської ради вкласти кошти в ремонт приміщення була відкинута, як нерентабельна, оскільки відсутність відвідувачів не гарантувала доходи. 

Перед продажем приміщення, зробили ремонтні роботи, включаючи укладання нової бруківки та встановлення опалення, що викликало підозру. Згідно із умовами договору, будівля мала бути використана відповідно до її призначення. Однак, новий власник приміщення встановив магазин "Українські ковбаси", замість відновлення кінотеатру. Це спричинило серйозне обурення серед місцевих мешканців, які були розчаровані у тому, що вони втратили культурний центр, де можна було провести час із родиною та дітьми.

Після того, як мер висловився про відсутність магазину, через тиждень приїхала фура із  продуктами. Військовий засудив мера за недостовірну інформацію, розмістивши публікацію у соціальних мережах. Підтримка громади була на його боці.

На засіданні міської ради військовослужбовець виступив із болючими питаннями, зареєструвавши їх офіційно.

На що депутат Сергій Тимченко накинувся на військовослужбовця, який наразі знаходиться у відпустці, із кулаками та вдарив його по обличчю.

Нагадаємо, що російський слід мера Березані: з ким пов'язаний Володимир Тимченко.


Читати "Моя Київщина" у Telegram