#

Ситуація з фальшивим суддею у Сквирі викликає серйозні питання щодо незалежності та чесності судової системи (ВІДЕО)

18.07.2023 19:30
Ситуація з фальшивим суддею у Сквирі викликає серйозні питання щодо незалежності та чесності судової системи (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Кiлька днiв тому у місті Сквира, що знаходиться у Білоцерківському районі, сталася неприємна ситуація на одному з судових засідань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис у Facebook.

У повідомлені йдеться:

В мiстi Сквира Бiлоцеркiвського району вiдбувалося судове засiдання мiсцевого суду, яке проводив так званий суддя Коваленко. Чому так званий запитаєте ви?
А тому що в так званого "суддi" Коваленка О. , нi в його секретарки Щур Л не виявилось нiяких документiв, якi засвiдчили б їхнi повноваження.

Ця ситуація викликає серйозні сумніви щодо законності роботи даних осіб.

Суддя Коваленко вже раніше потрапляв у сумнівні ситуації, але цього разу виявилося, що навіть посвідчення на посаду відсутнє. Це підтверджує серйозні проблеми з його легітимністю як судді. Рішення, які приймалися ним раніше, вже викликали скандал та були розкриті як недійсні в апеляційному суді. Проте цього разу виявилося, що навіть правова основа для вироків відсутня.

Відсутність посвідчення у судді Коваленка означає, що всі його рішення, ухвали та вироки є незаконними і не підлягають виконанню. Цей скандал нарощує сумніви щодо діяльності самого суду, а також підкреслює необхідність перевірки та контролю за легітимністю суддів.

Нагадаємо, що команді ексвласника білоцерківської "Росави" визначили застави на десятки мільйонів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram