#

Сєпари у Білій Церкві: адміністрація та відвідувачі ресторану "Феліні" порушують закон

21.05.2023 12:20
Сєпари у Білій Церкві: адміністрація та відвідувачі ресторану "Феліні" порушують закон
Фото з місця події

У п’ятницю, 19 травня, у Білій Церкві стався скандал через виконання російських пісень у караоке

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Obozrevatel.

Один із відвідувачів вирішив виконати хіт "Город мой Москва" відомого російського співака Гаріка Сукачова, який відомий своєю підтримкою сепаратистських настроїв у конфлікті на сході України, починаючи з 2014 року.

Інцидент викликав негативну реакцію у двох присутніх дівчат. Однак, любитель російської музики проігнорував їхні прохання та продовжував співати. Про це подію розповіла Вікторія Назарова, жителька Броварів, яка опублікувала відеозапис інциденту в мережі.

За її словами, подія сталася у п'ятницю, 19 травня, у піцерії "Фелліні" на бульварі Олександрійському. Вона разом із своєю подругою завітали до цього місця, щоб відзначити свій приїзд до України.

Мене дуже засмутило, що на планшеті з музикою майже неможливо знайти виконавців з нашої країни, але є величезний вибір музики від країни-агресора. Тому нам довелося співати українські пісні з того невеликого списку.

 – розповіла жінка.

За столиком навпроти сиділа компанія з трьох осіб. Коли один із них почав співати "Город мой Москва", подруга Вікторії, дружина військового, підійшла до нього зробити зауваження, але чоловік проігнорував прохання.

Коли я побачила реакцію чоловіка, який це співав (а йому було просто пофіг на зауваження), підійшла я. Трішки в грубішій формі запитала його, як воно співати таке лайно в країні, в якій йде війна, де гинуть найкращі, а ці нелюди співають про Москву. Мені, звісно, почали грубити.

 – розповіла Вікторія.

Далі, за її словами, було викликано наряд поліції, жінки написали заяву на заклад та на чоловіка, який мав неадекватну поведінку. При цьому ніхто з персоналу закладу не вступився за подруг, адміністрація сказала тільки:

Дівчата, до нас постійно приходять військові та співають російську музику, яка різниця, нащо вам ці конфлікти.

Нагадаємо, що прокурори повернули державі землю на Бориспільщині, якою володіла дружина Медведчука.


Читати "Моя Київщина" у Telegram