#

Скандал на Житомирській трасі під Києвом: бидло-патрульні знущалися з волонтерів Української Армії (ВІДЕО)

17.05.2020 13:00
Скандал на Житомирській трасі під Києвом: бидло-патрульні знущалися з волонтерів Української Армії (ВІДЕО)
Фото з місця події

У Київській області біля зупинки "Сосновий бір" на Житомирській трасі поліцейські зупинили автомобіль з волонтерами ООС та вирішили познущатися з них
Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

Діана Макарова у Facebook написала, що патрульні запитали, чому "в машині без масок, чому четверо людей, чому в машині собака". Проте, у самих патрульних маска прикривала тільки рот. На відео видно, що вони сміються з людей у машині.

До того ж, Макарова додала, що вони погрожували застрелити їх та собаку, називали людей клоунами, вимагали мобільні телефони, висловлювалися нецензурною лексикою і постійно «тримали руку на пістолеті».

Після того, як вони запитали, хто ми такі, чи сім’я, чому живемо разом – ми пояснили, що ми фронтові волонтери. Схоже, вони про це знали, бо тут і почалося цілеспрямоване знущання. Нам погрожували зброєю, кричали: «А чого ви не на фронті? Що ви робите у Києві?». Весь час сміялися, – висловилася обурена жінка.

Потім поліцейські все ж таки їх відпустили й не виписали штраф через відсутність порушень.

У поліції відреагували на цей інцидент. Заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький заявив, що за цим фактом проводиться службове розслідування. Поліцейські усунені від виконання службових обов’язків.

Також нагадаємо, що правоохоронці затримали 30-річного жартівника, який повідомив про неіснуюче замінування заводу у Василькові.

Читати "Моя Київщина" у Facebook