#

Скандальний ексголова Київської ОДА Бно-Айріян написав статтю "Люди-функції"

27.09.2022 15:00
Скандальний ексголова Київської ОДА Бно-Айріян написав статтю "Люди-функції"
Михайло Бно-Айріян

Колишній голова Київської облдержадміністрації Бно-Айріян написав статтю "Люди-функції" про відновлення української економіки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ZN.UA.

У статті політик розмірковує над відновленням української економіки та називає шляхи для цього. На думку Бно-Айріяна, єдино правильний сьогодні шлях для українського уряду — зробити ставку на внутрішнього інвестора, згуртувати навколо себе сотні яскравих і сильних підприємців, які успіхом довели свою ефективність.

Оскільки на зовнішніх інвесторів в найближчі роки годі чекати, колишній голова КОДА вважає, що між українським бізнесом і владою потрібен новий діалог, більш системний і конструктивний, ніж тепер. Це допоможе економіці відновлюватися. 

Економіст підсумовує:

Всі, хто зневажає бізнес, хоче лише продовжувати його доїти, — мають неминуче піти зі своїх посад, якими б високими ті не були. Має відбутися повне перезавантаження системи взаємодії уряду і бізнесу.

Довідка. Бно-Айріян увійшов в історію як перший голова ОДА, який пробув на посаді менше 100 днів. Бно свого часу працював секретарем у посольстві України в Росії. З 2011 року займав посади у Міністерстві закордонних справ України, коли його очолював Костянтин Грищенко, який був вірним соратником Януковича. Коли Грищенка призначили віце-прем’єр-міністром, Бно-Айріян став одним із його радників. 

Хоча до Бно-Айріяна відразу після призначення головою ОДА було чимало питань у зв’язку з його далеко не білосніжною біографією та російським шлейфом, проте головну роль у знищенні його репутації зіграв журналіст та чинний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський. Детальніше читайте за посиланням.

Нагадаємо, що з державного бюджету України виділили майже 2,3 млрд грн для забезпечення фінансування соціальних допомог мешканців Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook