#

Скандальний забудовник Мартинов розпочав незаконне будівництво в Чабанах (ФОТО)

17.07.2020 18:59
Скандальний забудовник Мартинов розпочав незаконне будівництво в Чабанах (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 17 липня, розпочалось будівництво висотних будинків без жодного дозвільного документу в Чабанах 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина". 

Місцеві жителі стверджують, що забудовник через "мутні" схеми в змові з селищним головою Киризлієвим вивів з власності громади 6 гектарів землі. 

Заяви в поліцію жителі приватного сектору по сусідству вже написали, але ніхто не вірить у об'єктивність, адже Киризлієв колишній міліціонер та не приховує свої тісні зв'язки з керівництвом МВС, - зазначають місцеві активісти. 

Зазначимо, що жителі приватного сектору с. Новосілки Чабанівської селищної ради Києво-Святошинського району на території Садового Товариства "Виноградна долина" писали заяву про проведення перевірки. Тоді з усіх необхідних дозвільних документів у виконавця будівельних робіт був тільки чорний проект будівництва без погоджень відповідних служб, в тому числі без розрахунку наслідків ОВД. Звісно також відсутня Декларація про початок виконання будівельних робіт по будівництву цього дощового колектору та очисних споруд. Тоді люди вимагали припинити незаконні дії, а саме використання незаконно побудованої каналізації, знищення об'єктів лісового фонду та припинення засипки озер, а також притягнути винних до відповідальності згідно закону. 

А Мартинов таким точно нахабно способом побудував ЖК "Софія", - зазначають у коментарі.

Нагадаємо, що брудна схема, яка діє у пристоличному ЖК, стала об’єктом журналістського розслідування. Люди підозрюють, що забудовник, якому підпорядковується обслуговуюча компанія, постійно маніпулює із показниками на лічильниках, дурячи жителів на мільйони.






Читати "Моя Київщина" у Facebook