#

"Скажений" водій: у Києві маршрутчик побив пасажира (ВІДЕО)

25.04.2018 07:59
"Скажений" водій: у Києві маршрутчик побив пасажира (ВІДЕО)

Учора, 25 квітня, стало відомо, що у Києві водій маршрутки №301 (станція Новобіличі - с. Вишневе) битою побив пасажира, за те, що той зробив йому зауваження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНІАН".

За словами постраждалого жителя Вінниці, Юрія Кирилюка, водій вів себе абсолютно неадекватно.

Як повідомив постраждалий, "на кінцевій зупинці я сів у маршрутку. Водій відразу кинувся в очі: то каву пив, курив, голосно говорив. Потім почав приставати до молодої дівчини. Через таку зухвалу поведінку вона навіть відмовилася сідати в маршрутку", - розповідає вінничанин.

Чоловік зазначив, що після того, як маршрутка рушила, водій продовжував вести себе неадекватно. "Я викликав міліцію і, між іншим, запитав у водія, чому він так себе поводить? І у відповідь почув, щоб я йшов з салону, а якщо буду ще щось говорити, то отримаю битою по голові. Слово за слово, і водій перейшов до дії. Біта в нього лежала прямо біля лобового скла", - повідомив пасажир. За словами потерпілого, водій виволік його з автобуса і побив на очах у перехожих і пасажирів маршрутки. "Вискочив з салону і накинувся на мене. Слава Богу, переломів немає, але багато ударів по лівій стороні тіла. Він також розбив мій телефон, коли я спробував зняти на відео його машину з номерами", - розповів Кирилюк. Незабаром на місце події прибув наряд патрульної поліції. Постраждалий написав заяву і зняв побої. "Столичні копи порушили кримінальне провадження. Її вже передали до суду. Чекаю першого засідання", - розповів потерпілий.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: