#

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо наркоділка з Бучанського району

21.04.2023 14:40
Скеровано до суду обвинувальний акт щодо наркоділка з Бучанського району
Фото з місця подій

Поліцейські  Київщини скерували до суду обвинувальний акт щодо одного із учасників групи наркоділків з Бучанщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київщини.  

Влітку 2022 року працівники управління боротьби з наркозлочинністю поліції Київщини викрили злочинне угруповання у складі 11 учасників, яке займалось виготовленням і збутом наркотичних засобів і психотропних речовин на території Київської, Одеської і Житомирської областей за допомогою Телеграм-каналів. Тоді правоохоронці провели обшуки та вилучили наркотики на суму понад 10 мільйонів гривень.

Ділки щомісячно збували в середньому більше 10 кілограмів різного виду наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів, шляхом розкладання "закладок" та поштових відправлень по всій території України.

Один із учасників - 30-річний мешканець Бучанського району за місцем свого проживання облаштував підпільну нарколабораторію та займався незаконним зберіганням та пересилкою психотропів. Під час обшуку поліцейські вилучили амфетамін. 

Наразі обвинувальний акт щодо фігуранта за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів направлено до суду. Стосовно інших учасників злочинної організації триває досудове розслідування, невдовзі їх долю також вирішить суд.

Нагадаємо, що на Київщині під час перевірки прикордонники виявили трьох осіб у розшуку та п'ятьох з наркотиками на в'їзді до столиці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram