#

Склад Вишневої ОТГ досі залишається невідомим

01.06.2020 14:20
Склад Вишневої ОТГ досі залишається невідомим
Фото з мережі Інтернет

На Київщині кілька громад Києво-Святошинського району, зокрема і Вишнева, наразі очікують урядового рішення щодо поділу та кордонів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Вишневої міської ради.

Як йдеться у повідомленні, були варіанти, що окрім Вишневого до громади увійдуть села Крюківщина, Святопетрівське, Гатне та Віта-Поштова, але потім в уряді вирішили виділити окрему Гатненську ОТТ (Гатне разом із селом Віта-Поштова). Інші два села також під питанням. Крюківщина може відійти до Борщагівської ОТГ, а Святопетрівське – до Білогородської. В такому випадку склад територіальної громади буде обмежений кордонами, власне, Вишневого.

Відповідні доопрацювання мали бути внесені протягом трьох днів, але остаточне рішення Кабінет міністрів України досі не оприлюднив.

Також варто зазначити, що протягом останніх двох років Вишневе збиралося об’єднуватися в одну громаду із Крюківщиною. Проект пройшов усі необхідні стадії громадського обговорення, схвалення і затвердження на рівні обласних органів влади.

Нагадаємо, що у місті Вишневе між перехожими та водієм з ознаками алкогольного сп’яніння сталася бійка, яка скінчилася стріляниною.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: