#

Школа з Макарівщини в числі найкращих за результатами конкурсу "Вакциновані й відкриті"

05.10.2021 20:30
Школа з Макарівщини в числі найкращих за результатами конкурсу "Вакциновані й відкриті"
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Ніжиловицька гімназія Макарівської селищної ради увійшла до списку найкращих за результатами конкурсу "Вакциновані й відкриті"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Міністерство охорони здоров’я, Міністерство освіти і науки, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, а також магазин гаджетів та аксесуарів "Цитрус" провели всеукраїнський конкурс "Вакциновані й відкриті" серед закладів освіти. Вони мали змогу виграти цінні подарунки, якщо принаймні 80% колективу повністю вакцинувалися від COVID-19. Подію підтримало Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні.

Повідомляється, що на конкурс подалися 6 134 школи, у яких педагоги ухвалили відповідальне рішення захистити себе і людей поруч від COVID-19.

Переможцями стали: Висоцький заклад загальної середньої освіти Висоцької сільської ради Сарненського району Рівненської області; Спасько-Михайлівський заклад загальної середньої освіти I-IIІ ступенів Новодонецької селищної ради Донецької області, Мислятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Ізяславської міської ради Хмельницької області.

Ці заклади освіти вже дуже скоро отримають свої призи — набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів.

До того ж набори з 10 гарнітур і роутера отримає кожна з 15 шкіл, які виграли мініпризи, серед них й Ніжиловицька гімназія Макарівської селищної ради Київської області.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 жовтня, відновилося офлайн-навчання 5–11-х класів Ірпінської спеціалізованої школи №12 ім. Заріфи Алієвої.

Читати "Моя Київщина" у Facebook