#

Школу на Богуславщині закрили

26.11.2020 08:30
Школу на Богуславщині закрили
Каденівський НВК

У п’ятницю, 20 листопада, прийшов лист центрального органу виконавчої влади із забезпечення якості освіти про повне зупинення експлуатації Киданівського НВК

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Богуслав-FM".

Директорка Киданівського НВК Олена Моха підтвердила, що школа дійсно закривається на поки що не визначений час. Причиною тому, за словами жінки, стали порушення протипожежної безпеки.

Ще рік тому ДСНС Богуславського району провела позапланові перевірки навчальних закладів району. Ще тоді були виявлені порушення та поданий позов до суду.

На усунення проблем школи, а саме: обробка дерев’яних конструкцій, відсутня необхідна документація, замір опору в комп’ютерному класі та ін., необхідні чималі кошти. У відділі освіти Богуславської ОТГ кажуть, що грошей нема.

Не зважаючи на це, діти будуть навчатися, проте вже дистанційно. Проте коли учні повернуться за парти – невідомо.

Сьогодні стало відомо, що вчителів Киданівського НВК змушують підписати документ, у якому їх фактично попереджають про звільнення. Хоча ще кілька днів тому у Богуславському відділі освіти запевняли, що проблеми в тамтешній школі тимчасові.

Нагадаємо, що Бориспільський дитсадок "Світлячок" зсьогоднішнього дня переходить на чотиригодинний робочий день без харчування,тому що працівники кухні захворіли.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: