#

Школярка з Борисполя представить наукове дослідження на міжнародному конкурсі в Стокгольмі

21.04.2021 16:08
Школярка з Борисполя представить наукове дослідження на міжнародному конкурсі в Стокгольмі
Фото з мережі інтернет

Юна мешканка Борисполя Дар’я Єрофеєва візьме участь у міжнародному конкурсі в Стокгольмі зі своїм науковим дослідженням про воду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Мій Бориспіль" у Facebook.

Учениця Бориспільського НВК "Гімназія "Перспектива" Дар'я Єрофеєва  отримала ГРАН-ПРІ на конкурсі "Всеукраїнський юнацький водний приз", що є національним етапом міжнародного змагання молоді "Стокгольмський юнацький водний приз".

Змагання  з 1997 року проводить Міжнародний Водний Інститут під час щорічного міжнародного водного конгресу " Світовий водний тиждень. Науковим керівником проєкту Дар'ї на тему: "Оцінка токсичності озерної води міста Борисполя за допомогою "ростового тесту" є заслужений учитель України Лідія Нагаєва.

Серед конкурсантів Дар'я була єдиною ученицею, науковим керівником якої був не професор або кандидат наук, а простий талановитий вчитель. Лідія Нагаєва привітала свою ученицю з перемогою і запевнила, що Дар'я – людина, якій все під силу.

Нагадаємо, що 20 квітня у Борисполі місцевий житель помітив непритомну людину та швидко викликав патрульних на допомогу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram