#

Сквирські поліцейські знайшли 10-річну дитину, яка втекла з дому (ФОТО)

15.07.2020 16:30
Сквирські поліцейські знайшли 10-річну дитину, яка втекла з дому (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 14 липня, до поліції звернулася 29-річна місцева жителька, яка повідомила, що її 10-річний син пішов з дому ще вранці 13 липня та до теперішнього часу не повернувся

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Сквирський відділ поліціі" у Faсebook.

Мати 10-річного хлопця звернулись до поліції із заявою про зникнення дитини лише через добу. Правоохоронці малолітнього знали, адже він вже не вперше йшов з дому. На пошуки хлопця було орієнтовано  особовий склад Сквирського відділу поліції.

Поліцейські розуміли, що втрачати час не можна, адже дитини вдома не було майже добу. Менше, як за годину, місце знаходження малолітнього втікача було встановлено. Оперативники Сквирського відділу поліції знайшли хлопця на зупинці громадського транспорту . 

Завдяки швидкому реагуванню поліції, протиправних дій по відношенню до дитини вчинено не було. Дитину передали матері, з якою проведено профілактичну бесіду.  Надалі з родиною будуть працювати співробітники ювенальної превенції сквирської поліції.

Нагадаємо, що в місті Сквира сталася дорожньо-транспортна пригода - водій автомобіля "ЗАЗ" зіткнувся з моторолером. В результаті ДТП 17-річна пасажирка моторолеру отримала численні тілесні ушкодження та доправлена до лікарні. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram