#

Славутич готовий до впровадження проєктів безбар'єрності

13.07.2021 12:39
Славутич готовий до впровадження проєктів безбар'єрності
Фото з мережі Інтернет

Учора, 12 липня, за участі дружини Президента України Олени Зеленської, під головуваням прем'єр - міністра Дениса Шмигаля, відбулося засідання Ради безбар'єрності на якому було погоджено План заходів на 2021-2022 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Славутицька міська рада" у Facebook.

Нагадаємо, що 7 ключових проєктів презентували міністри. Загалом до документу увійшло понад 250 ініціатив на подолання бар'єрів у різних сферах життя . Олена Зеленська презентувала власний просвітницький проєкт- "Довідник безбар'єрності".

Міський голова Славутича Юрій Фомічев, що був присутній на Раді, у своєму виступі зазначив, що Славутич один із перших долучився до проєкту безбар’єрності, і не пожалкував про це, адже місто отримало допомогу експертів. У Славутичі розроблена программа безбар’єрності до 2024 року та план виконання  заходів. Наразі відпрацьовується карта безбар’єрності ,  проведено громадський аудит всіх будівель міста.

У повідомленні зазначається, що ️зміни, які відбуваються у Славутичі, демонстують рух громади по шляху створення лабораторії з розробки та впровадження на практиці безбар’єрних архітектурних рішень, найуспішніші з яких буде поширено на всю Україну.

На зображенні може бути: 1 особа та сидить

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: