#

Славутич виграв грант від Європейського Союзу

14.05.2021 12:15
Славутич виграв грант від Європейського Союзу
Фото з мережі Інтернет

Місто Славутич відібрали для участі у проєкті "Civic tech – інструмент якісної взаємодії"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Агентство регіонального розвитку м.Славутич" у Facebook.

Проєкт реалізується Асоціацією міст України та ГО "Стратегії розвитку громад" у межах проєкту "3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому", що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу. Національну платформу е-демократії E-DEM створили в межах швейцарсько-української Програма EGAP.

За результатом розгляду поданих 187 заявок Славутицька територіальна громада відібрана як переможець разом із іншими 30 громадами з усієї України.

13 травня 2021 року локальні координаторки проєкту, директорка КП "Агентство регіонального розвитку" Славутича Арина Старовойтова та начальниця департаменту стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності КП "Агентство регіонального розвитку" Олена Вялько взяли участь у Конференції "Civic tech – інструмент якісної взаємодії".

Учасники конференції обговорили можливі існуючі інструменти взаємодії влади, громади та бізнесу для спроможних громад, ознайомилися із змістом проєкту та можливостями інструментів електронної демократії.

Також нагадаємо, що вихованки КДЮСШ-ОЛІМП міста Славутич стали чемпіонками України з футзалу.

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять, офіс та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: