#

"Слуга народу" відкличе частину місцевих депутатів у лютому 2022 року

27.12.2021 16:30
"Слуга народу" відкличе частину місцевих депутатів у лютому 2022 року
Олена Шуляк

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк заявила про те, що на початку лютого 2022 року буде застосовано імперативний мандат до місцевих депутатів від політичної сили

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна".

Олена Шуляк розповіла, що усі обласні організації отримали завдання надати списки депутатів для відкликання. Їх підготують до завершення 2021 року, для того, щоб вже у січні-лютому 2022-го року можна було застосувати процедуру. Пані Шуляк повідомила:

Думаю, вже на початку лютого будуть відповідні рішення: їх ухвалять обласні організації, а затвердить керівництво партії. Це серйозна санкція, тому у кожному конкретному випадку ретельно вивчатимемо, перш ніж ухвалити остаточне рішення.

Олена Шуляк відповіла на питання щодо запланованої кількості депутатів, яких мають відкликати зі "Слуги народу":

Поки що цього ніхто не зможе сказати, тому що обласні організації тільки зараз отримали завдання надати списки таких депутатів.

Голова партії наголосила, що існує певна юридична процедура застосування імперативного мандату, тому для повного розуміння ситуації на місцях обласні організації й отримали завдання підготувати список осіб, які стануть кандидатами "на виліт".

Нагадаємо, що народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Галушко нагрубіянив поліцейським, які зупинили його авто за порушення ПДР.

Читати "Моя Київщина" у Facebook