#

"Слуги" Зеленського ведуть на голову Ірпінської ОТГ "гаманець" Карплюка

17.09.2020 11:20
"Слуги" Зеленського ведуть на голову Ірпінської ОТГ "гаманець" Карплюка
Фото з місця події

Учора, 16 вересня, на Київщині пройшло засідання  партії “Слуга народу”, де був розглянутий список претендентів на посаду голови Ірпінської  ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Ірпінський вісник".

За результатами засідання, кандидатом на посаду очільника Ірпінської  ОТГ став Максим Нельзін. У  партії  “ЗЕ!” наголосили,  що Максим  Нельзін пройшов жорсткий відбір та достойний  представляти інтереси громади.

Максим Нельзин  - мер компромісу, народний мер.  Ірпінь втомився від постійних війн забудовників та різних політсил. Лише він  зможе    вивести  місто на стійкий  вектор розвитку та  забезпечити  надходження  бюджетних  субвенцій  для  розвитку інфраструктури та соціальної  сфери,  -  коментує призначення  Олександр Дубінський

В Ірпені  кандидат на посаду очільника Ірпінської  ОТГ відомий як  меценат з активною громадською позицією. Але тут варто нагадати, що Нельзін, який є приватним нотаріусом та членом виконавчого комітету Ірпінської міської ради, виявився "фінансовим донором" Володимира Карплюка. Він перерахував у його виборчий фонд майже 1,1 млн грн.

Для мене  велика честь представляти політсилу президента в Ірпені. Я щиро вірю, що спільними зусиллями ми зробимо Ірпінь кращим  та комфортнішим  для  кожного  мешканця. Відсьогодні, я  невпинно працюватиму на  благо міста і зроблю все, що від мене  залежить,  для  його розвитку, –  говорить  Максим  Нельзін.
Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: