#

Службовець селищної ради Київщини та два його спільники попалися на хабарі

27.10.2023 18:00
Службовець селищної ради Київщини та два його спільники попалися на хабарі
Фото з місця події

Службовця селищної ради та двох його посередників судитимуть за одержання 24 тис. доларів хабаря від забудовника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Київської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно виконувача обов’язків начальника відділу однієї з селищних рад Київщини за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 368 КК України) та стосовно завідувачки сектору тієї ж селищної ради й інженера Проектного інституту містобудування за фактом пособництва у її одержанні (ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 368 КК України).

Розслідування встановило, що начальник відділу за пособництва службових осіб одержав 24 тис. доларів США  від забудовника за видачу містобудівних умов та обмежень на забудову земельної ділянки. Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУНП в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБУ у м. Києві та Київській області. 

Нагадаємо, що ювенальні прокурори Броварської окружної прокуратури у судовому порядку вимагають визнати недійсним рішення тендерного комітету та укладений на його підставі договір на суму понад 24 млн грн на ремонт дитсадка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook