#

Соціальні служби Рокитнянщини перевірили неблагополучні сім'ї

22.11.2021 11:30
Соціальні служби Рокитнянщини перевірили неблагополучні сім'ї
Фото із сайту Рокитнянської селищної ради

Протягом тижня Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради здійснено планові виїзди в села Нова Маківка, Маківка, Телешівка, Ромашки, Бакумівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Рокитнянської селищної ради.

Було залучено для спільного виїзду у деякі сім’ї  спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради. Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, родини з новонародженими дітьми, а також сім’ї, про які надійшли повідомлення.

У сім’ях, на які надійшли повідомлення зроблено оцінку потреб сім’ї/особи відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 13 липня 2008 року № 1005. З такими родинами робота продовжується.

Під час відвідування в одній із багатодітних родин з  новонародженою дитиною було проведено бесіду щодо дотримання температурного режиму та про правила пожежної безпеки під час поводження з відкритим вогнем. Також перевірили наявність твердого палива до опалювального сезону.

У сім’ях, яким надавались рекомендації щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм у будинку перевірено дотримання даних рекомендацій. Одна з таких родин дослухавшись до порад працівників Центру навела лад у будинку та зробила косметичний ремонт.

Нагадаємо, що на території Рокитнянської ОТГ тимчасово призупинено рух автотранспорту через залізничний переїзд.

Читати "Моя Київщина" у Telegram