#

Соціальний проєкт президента: у Переяславі облаштували "Активний парк" (ФОТО)

26.07.2021 15:40
Соціальний проєкт президента: у Переяславі облаштували "Активний парк" (ФОТО)
Фото з місця події

У рамах президентського соціального проєкту в Переяславі з’явилася сучасна спортивна локація "Активний парк"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Зазначимо, що спортивна локація розташована в парку біля ЗОШ №3 (вулиця Ярмаркова, 31). Усі охочі можуть тренуватися в компанії зірок шоу-бізнесу та спорту. Спортивний комплекс установили в рамках соціального проєкту президента Володимира Зеленського "Активні парки – локації здорової України".

Очільник відділу фізкультури та спорту міськради Владислав Столяренко розповів:

Головна ідея таких парків полягає у тому, щоб кожен українець, незалежно від місця проживання, статі та віку, мав можливість займатися спортом у будь-який час. Переяславці вже тренуються на новому спортивному майданчику, але його офіційне відкриття ще попереду.

В "Активному парку" встановлений спортивний комплекс (шведська стінка, бруси, турніки та лавка). За словами Владислава Столяренка, їх придбав депутат міської ради.

По периметру майданчика розміщені інформаційний стенд та шість табличок із QR-кодами. Їх безкоштовно отримала громада в рамках соціального проєкту президента.

Відсканувавши QR-коди на смартфоні, можна побачити тренування на силу, гнучкість, витривалість, координацію, вправи для фітнесу та тонусу м'язів. Демонструють їх українські співаки, актори, спортсмени, телеведучі, серед яких – Арсен Мірзоян, Надя Дорофєєва, Олена Шоптенко, Анна Різатдінова, Євген Кошовий, Володимир Остапчук, Юрій Ткач, особистий тренер президента Дмитро Ткаченко та ін. При цьому є можливість обрати рівень складності: початківець, досвідчений, професіонал.

За словами Владислава Столяренка, згодом ще один спортивний майданчик з’явиться у парку імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, що на Переяславщині п’яна жінка двічі погрожувала людям, довелося викликати поліцію.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: