#

Соціально незахищеним дітям Київщини випала нагода стати учасниками новорічного квесту в столиці

19.01.2022 09:19
Соціально незахищеним дітям Київщини випала нагода стати учасниками новорічного квесту в столиці
Фото з місця подій

Соціально незахищені діти Київщини відвідали новорічну містичну виставу в столиці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Із 19 грудня в Будинку з Химерами в Києві стартував інтерактивний новорічний квест, а її учасниками стали 1500 дітей із Київської області. Імерсивну інклюзивну казкову виставу "Дім таємничого М…" побачили  діти віком від 6 до 11 років. Серед них діти сироти, діти з інвалідністю, діти, батьки яких загинули в зоні проведення ООС або при виконанні службових обов’язків в підрозділах МВС, діти з багатодітних родин, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та ті, які зазнали насильства в родинах.

Щодня учасниками вистави ставали близько 100 дітей з Київщини. "Дім таємничого М…" показували п’ять разів на день для груп до 20 дітей.

Ініціаторкою проєкту стала Перша Леді Олена Зеленська, а реалізувати ідею допоміг приватний бізнес. За меценатської ініціативи акторки та бізнес-леді Анни Буткевич інвестиційна компанія BGV Group Management підтримала та допомогла з організацією вистав.

Виставу-казку показували до 16 січня, її відвідали діти майже з усіх територіальних громад Київської області. Запрошення для дітей були безкоштовні.

Нагадаємо, що 17 січня у Броварах пройшло перше в цьому році засідання духовної ради Броварської громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook