#

Шоста сесія Української міської ради не відбулася через малу кількість депутатів

04.06.2021 14:50
Шоста сесія Української міської ради не відбулася через малу кількість депутатів
Фото з місця події

Міський голова оголосив шосте засідання Української міської ради VIII скл. 3 червня 2021 року таким, що не відбулось, через відсутність кворуму депутатів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Української міської ради.

Як зазначають на сторінці міськради, найважливіші питання для всієї громади залишаються не вирішеними, з них низка соціальних пунктів.

На засіданні мали обговорити програму підтримки безоплатного стоматологічного обслуговування соціально незахищених верств населення та дітей, програму активного дозвілля для дітей та підлітків.

Через низьку присутність депутатів не проголосовано за фінансування поточного ремонту доріг по населених пунктах Української громади, внесення змін до статуту Академічного ліцею № 1, Академічного ліцею № 2, Трипільського ліцею, Жуківцівської гімназії, Витачівської гімназії, внесення змін до програми «Тепла оселя» на 2020-2023 роки щодо відшкодування з міського бюджету відсотків за кредитами тощо.

Перед депутатами які зареєструвалися та були присутні у сесійній залі, виступив представник обласної організації партії "Слуга народу" Вадим Пасічнюк. Він повідомив, що такі дії місцевих депутатів фракції "Слуга народу" в Українській міській раді суперечать основним принципам та не підтримуються обласним керівництвом партії.

Нагадаємо, що суд Київської області зобов’язав повернути на баланс держави земельну ділянку, яку влада міста Українка незаконно передала у приватну власність.

Читати "Моя Київщина" у Telegram