#

Співачка Лобода половину заробітку з концертів віддаватиме на допомогу Ірпеню

06.06.2022 11:00
Співачка Лобода половину заробітку з концертів віддаватиме на допомогу Ірпеню
Світлана Лобода

Українська співачка Світлана Лобода, під час виступу у Єревані, пообіцяла половину зароблених на концертах коштів віддавати на допомогу рідному місту Ірпінь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Під час концерту співачка сказала:

У моїй країні, в Україні, в якій я народилася й виросла, сьогодні йде війна. Саме тому я не виступала три місяці, не дала жодного концерту. З сьогоднішнього дня я прийняла для себе рішення, що буду знову концертувати, гастролювати, виступати, робити те, що в мене найкраще виходить, і допомагатиму своєму місту, в якому я виросла – місту Ірпінь. Із кожного концерту рівно половину я віддаю на допомогу своєму місту.

Також Лобода розказала, що хоче збудувати в Ірпені великий дитячий садок:

Я хочу, щоб там були красиві, хороші дітлахи, які ростуть, процвітають і прославляють нашу країну.

Принагідно зауважимо, що 3 червня, у 100-й день війни, виконавиця нарешті заспівала українською й представила україномовну пісню "Молитва", присвячену подіям в Україні.

Попри все це, ставлення українського суспільства до Світлани Лободи наразі є неоднозначним. Виконавиця протягом 8-ми років не помічала війни в Україні і будувала свою кар’єру в росії. А на початку повномасштабного вторгнення рф у 2022 році співачка записала емоційне відео про свої переживання щодо війни, де не змогла сказати, що саме росія цинічно напала на Україну. Замість цього Лобода назвала себе та українців "маленькими людьми", які нічого не вирішують.

Нагадаємо, що мешканцям та гостям Парижу покажуть виставку "Зруйнований, але нескорений Ірпінь", присвячену українському місту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: