#

Співробітника поліції підозрюють у побитті мешканця Білої Церкви

15.12.2020 08:55
Співробітника поліції підозрюють у побитті мешканця Білої Церкви
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що начальнику сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Білоцерківського ВП ГУНП області повідомлено про підозру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Київська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно начальника сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Білоцерківського ВП ГУНП області за фактом умисного спричинення середньої тяжкості тілесного ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я (ч.1 ст.122 КК України), - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, у червні минулого року, нетверезий співробітник поліції в позаробочий час вирішив з’ясувати стосунки із власником одного з гаражів, що знаходяться біля будинку в якому проживає фігурант провадження. Так, останньому не сподобалось, що постраждалий розпалив багаття, дим від якого заважав правоохоронцю відпочивати. Тож зловмисник накинувся на потерпілого з кулаками та наніс удар в область щелепи зліва, у результаті чого, власник гаража отримав закриту травму обличчя у вигляді перелому нижньої щелепи зі зміщенням уламків.

Наразі агресивному правоохоронцю повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється ТУ  ДБР, розташованим у місті Києві.

Також нагадаємо, що в місті Біла Церква в районі Олександрійського бульвару невідомий чоловік пограбував магазин.

Читати "Моя Київщина" у Telegram