#

Спортсменка з Київщини здобула срібло на перегонах Coppadocia Grand Prix

06.09.2020 18:20
Спортсменка з Київщини здобула срібло на перегонах Coppadocia Grand Prix
Фото з місця події

Стало відомо, що збірна України з велоспорту на шосе на Турецькому блоці перегонів Coppadocia Grand Prix в категорії 1.2 займає дві позиції подіуму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Допомгла здобути перемогу команді представниця Київщини, вихованка велошколи  "Промінь" та тренера Сергія Чмирука Ольга Кулинич, яка входить до складу збірної країни.

Варто зазначити, що спортсменки наразі перебувать на тренуваннях у високогір'ї Туреччини. Понад 2000 м в горах, 16 днів - дівчата одночасно братимуть участь в шести перегонах UCI та здобуватимуть для команди Ciclotel UCI-очки. Тренування стануть підготовкою до чемпіонату світу-2020. У зв'язку з епідеміологічною ситуацією у світі місце й час проведення змагань узгоджуються, але це точно буде чемпіонат в горах.

Також нагадаємо, що 3 вересня на акваторії Київського водосховища поблизу Вишгорода стартували змагання з вітрильного спорту серед юнаків і дівчат.


Читати "Моя Київщина" у Telegram