#

Стадіон Ювілейний у Бучі демонтують лише за умови будівництва нового футбольного поля

23.11.2021 12:40
Стадіон Ювілейний у Бучі демонтують лише за умови будівництва нового футбольного поля
Фото з місця подій

Учора, 22 листопада, начальник відділу містобудування та архітектури у Бучанській міськраді Вадим Наумов спростував інформацію про можливе перенесення стадіону "Ювілейний" у центр міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Вадима Наумова у Facebook.

Вадим Наумов повідомив, що останнім часом окремі депутати Бучанської міської ради розповсюджують  викривлену інформацію щодо корегування Генерального плану міста Буча у частині можливого перенесення стадіону "Ювілейний" та розміщення на його місці центральної площі міста.

Пан Наумов написав про виникнення необхідності як у побудові сучасного громадського простору – центральної площі міста, так і у повноцінному спорткомплексі на 5000 місць. Він повідомив, що на центральній площі Бучі планується будівництво концерт-холу, що у комплексі стане центром культурного життя.

За словами начальника відділу містобудування та архітектури, питання демонтажу стадіону "Ювілейний" буде виноситись на розгляд лише за умови будівництва нового футбольного поля. Щодо будівельних робіт на вулиці Вишневій він поінформував, що це приватна земельна ділянка, запланована під висотне будівництво багато років тому, на якій будується багатоповерховий комплекс відповідно до нормативів і чинного законодавства. Вадим Наумов додав:

Ця будівельна компанія дійсно готова сприяти у будівництві центральної площі та концерт-холу, тож нині напрацьовується комплексне рішення у рамах проєктування по суті нового центру нашого міста.

Нагадаємо, що сучасний простір "Дія.Бізнес" в Бучі площею 280 квадратних метрів було відкрито для підприємців і всіх, хто планує почати свій бізнес.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: