#

Стала відома дата повторних виборів у Борисполі

09.11.2020 09:10
Стала відома дата повторних виборів у Борисполі
Фото з мережі Інтернет

Через смерть Анатолія Федорчука в місті Бориспіль проведуть повторні вибори

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "РБК-Україна", відповідну інформацію розміщено на сайті Державного реєстру виборців.

Згідно з інформацією на сайті Реєстру виборців, 27 грудня є орієнтовною датою проведення повторних виборів. На цей день також заплановано повторні вибори депутатів на чотирьох округах в різних областях.

Варто зауважити, що чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук помер від COVID-19, він балотувався на черговий термін. За даними ЗМІ, він захворів за три тижні до виборів, був госпіталізований до Переяславської лікарні. 28 жовтня у нього зупинилося серце ще до оголошення офіційних результатів виборів.

Нагадаємо, секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок заявив, що через смерть Федорчука не планують призначати тимчасового мера.

Такого в Україні взагалі не було. Справа в тому, що він виграв вибори, але його ТВК не оголосила міським головою. Тому, за логікою, я думаю, що, швидше за все, будуть перевибори, - сказав Годунок.

Нагадаємо, що з сайту ЦВК стало відомо, що до Ковалівської сільської ради було обрано 22 депутати від одної політичної сили.

Читати "Моя Київщина" у Facebook