#

Стало відомо, де на Київщині повністю відновили водопостачання

28.04.2022 16:27
Стало відомо, де на Київщині повністю відновили водопостачання
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 28 квітня, на Telegram-каналі голови КОВА Олександра Павлюка з’явилася оновлена інформація щодо відновлення водопостачання на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал "Олександр Павлюк / Київська обласна військова адміністрація".

Зазначимо, що в місті Буча вже повністю запущено водопостачання. Водночас, в Ірпені також відновили водопостачання. Однак, через відсутність електроенергії води в будинках поки що немає, за винятком 1-2 поверхів.

У повному обсязі працюють 7 артезіанських свердловин:

  • село Михайлівка-Рубежівка та смт Гостомель – заповнено водою водонапірну башту, де люди мають можливість набирати питну воду.
  • смт Гостомель – є пориви на водопровідних мережах. 
  • село Козинці – 28.04.2022 року в другій половині дня планується повністю відновити надання послуг із централізованого водопостачання.

У селах Микуличі, Клавдієво-Тарасове, смт Немішаєве Немішаївської громади повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання.

У смт Макарів частково відновлено електропостачання та частково централізоване водопостачання.

У смт Бородянка всі водопровідні мережі селища набрано водою, однак через суттєві пориви на водопровідній мережі та на 60% зруйнованої запірної арматури виникають перебої з постачанням води.

Чорнобильський масив смт Бородянки повністю забезпечено централізованим водопостачанням і водовідведенням, а це майже 30% усіх споживачів.

Центральна районна лікарня забезпечена централізованим водопостачанням.

У селах Нове Залісся та Пилиповичі також повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання.

Вишгородський район:

  • смт Димер – повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання.

Однак, через суттєві пориви у водопровідних мережах трапляються перебої в подачі води. Аварійні служби постійно працюють над ремонтом мереж.

  • смт Іванків повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання.

Загалом у селах Іванківської громади в 34-х населених пунктах повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання.

Нагадаємо, що 28 квітня Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав сонячні батареї та акумулятори, виготовлені компанією "Tesla".

Читати "Моя Київщина" у Telegram