#

Стало відомо, кого обрали секретарем Ірпінської міськради

27.11.2020 11:20
Стало відомо, кого обрали секретарем Ірпінської міськради
Анжела Макеєва

Сьогодні, 27 листопада, під час другої позачергової сесії Ірпінської міської ради депутати обрали секретарем Анжелу Макеєву

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

Кандидатуру депутатки від партії "Слуга народу" підтримали 21 з 38 депутатів шляхом таємного голосування.

Я щиро дякую депутатам за підтримку! Для мене це велика честь і величезна відповідальність. Всіма силами буду намагатися виправдати їхню довіру. Обіцяю активно працювати для Ірпеня і всієї громади. Ще раз дякую!, - розповіла Анжела Макеєва журналістам.

Також нагадаємо, що депутат Ірпінської міськради, колишній в. о. міського голови Андрій Літвинов призначений штатним радником новообраного мера міста Олександра Маркушина.

Довідково:

Анжела Макеєва народилася 1987 року в місті Києві, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, член Виконавчого комітету, відділення НОК України у Київській області, судимість відсутня. З 2016 до 2019 року була директоркою ірпінського міського стадіону "Чемпіон". Улітку 2019-го балотувалася в народні депутати по 95-му одномандатному округу. Під час місцевих виборів у жовтні 2020 року обрана депутатом Ірпінської міської ради від партії "Слуга народу".

Читати "Моя Київщина" у Facebook