#

Стало відомо, коли в Борисполі завершиться опалювальний сезон

01.04.2021 09:55
Стало відомо, коли в Борисполі завершиться опалювальний сезон
Фото з мережі Інтернет

Незабаром, 9 квітня, в Борисполі завершиться опалювальний сезон

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

Відповідне рішення підтримали члени виконавчого комітету на позачерговому засіданні.

Директор КП "Бориспільтепломережа" Володимир Палінка зазначив, що попередньо запланували закінчення опалювального сезону на 31 березня, але у зв’язку з погіршенням погоди таке рішення відтермінували.

Згідно з законодавством, опалювальний сезон можна закінчувати, коли середня добова температура зовнішнього повітря перевищує 8 °С впродовж трьох діб. І такі показники були впродовж чотирьох днів.  Але переглянувши прогноз погоди, ми побачили, що вже на цих вихідних очікується погіршення погоди, особливо пониження температури вночі, – підкреслив Палінка.

Також директор КП "Бориспільтепломережа" додав, що це питання критичне і безпосередньо для підприємства, на якому працюють 80 людей, які після закінчення опалювального сезону стануть на облік у центрі зайнятості. І для таких працівників є умови, за яких вони мають право на отримання компенсації у повному розмірі – це 182 робочих годин.

У зв’язку з перенесенням завершення опалювального сезону в травні мешканці Борисполя отримають платіжки за опалення за квітень.

Також нагадаємо, що в місті Бориспіль вночі на вулиці Старокиївська зупинили водія ВАЗ за порушення ПДР.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: