#

Стало відомо нові подробиці ДТП біля Обухова, де розбилися батько з сином

14.12.2020 20:40
Стало відомо нові подробиці ДТП біля Обухова, де розбилися батько з сином
Фото з місця події

У суботу, 12 грудня, на трасі Київ - Знам'янка сталася смертельна аварія: зіткнулися автомобілі Lada і Renault

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на "OBOZREVATEL"

В результаті аварії загинув 46-річний водій з Кіровоградщини і його 14-річний син. Медики ще намагалися врятувати підлітка, але травми виявилися занадто серйозними. Хлопчик помер у кареті швидкої допомоги.

Загиблими виявилися жителі Кіровоградщини: Анатолій Савенко та його син Артур.

Я дивилася фото з місця аварії. У машині Толі була розкидана картопля. Вони з Артуром їхали в Київську область, до мами Анатолія, бабусі Артура. Мабуть, як водиться, везли їй і продукти. Може, поспішали. І ось така трагедія , – розповіла знайома родини.

Також вона повідомила, що загиблий в ДТП Анатолій багато років працював водієм. Підліток, за словами жінки, був єдиним спільним сином у Анатолія та його дружини Людмили.

Я давненько їх не бачила. Але знаю, що декілька років тому Толя і Люда розійшлися. Але з сином він бачився, мабуть, вирішили і бабусю відвідати разом. Люда працює в магазині зв'язку, поповнює рахунки на телефонах одного оператора. Артур ще в школі навчався , – розповіла знайома.

Також з’ясувалось, що мама загиблого Анатолія Савенко, Галина, живе в Обухові з одним з колишніх народних депутатів.

Нагадаємо, що в Обухівському районі на автодорозі Київ-Знам’янка автомобіль марки Renault зіктнувся з транспортним засобом ВАЗ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: