#

Стало відомо, скільки заробляє голова Калитянської ОТГ (ФОТО)

09.11.2022 14:30
Стало відомо, скільки заробляє голова Калитянської ОТГ (ФОТО)
Юрій Плакся

"Моя Київщина" дізналася, яку заробітну плату отримує керівник Калитянської ОТГ, а також його заступники та секретар ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Голова громади Юрій Плакся у 2021 році заробляв різні суми, а саме від 15 до 30 тис грн. На жаль, скан-копії, які нам надали не дуже гарної якості, а тому на деяких платіжках абсолютно не видно цифри. Щодо 2022 року, то інформація була надана лише за січень та лютий, де він отримав 2 та 54 тис грн відповідно.

Заступник голови Ігор Печонка у період із березня по липень 2021 році мав заробітну плату на рівні 17-20 тис грн. У відповіді, на жаль, вказали лише заробітну плату на січень 2022 року, яка була 19 тис грн.

Також вказали лише за січень поточного року заробітну плату ще одного заступника селищного голови Наталії Грабовецької, яка склала 31 тис грн. Торік її заробітна плата коливалася на рівні від 15 до 23 тис грн.

Щодо секретаря ради, то до січня 2022 року ним була Віта Пилипенко, яка отримувала заробітну плату на рівні від 12 до 36 тис грн, а з лютого ним став Сергій Рудницький, який має заробітну плату в середньому 8 тис грн.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" дізналася, скільки під час війни заробило керівництво Баришівської ОТГ













Читати "Моя Київщина" у Facebook