#

Володін представив стару-нову голову Білоцерківської РДА

24.06.2021 20:05
Володін представив стару-нову голову Білоцерківської РДА
Фото з місця події

Сьогодні, 24 червня, голова Київської ОДА Василь Володін представив голову Білоцерківської РДА

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, головою стала Людмила Мерзлюк, яка була призначена на дану посаду розпорядженням Президента України від 23 червня 2021 року №506/2021-рп.

Очільник Київської ОДА Володін зазначив:

Людмила Володимирівна вже має досвід керівництва райдержадміністрацією, але в дещо менших масштабах. Після проведення реформи децентралізації потрібно докласти зусиль, щоб сприяти ефективному розвитку вже об’єднаного Білоцерківського району, щоб кожна громада району мала можливість стати заможною, квітучою та успішною, як і весь район.

Також Володін висловив переконання, що призначення на цю посаду – це суворий іспит та велика відповідальність за район, за дотримання законності на цій території, роботу державних органів та взаємодію з територіальними громадами.

Голова ОДА наголосив:

Завдяки реформі територіальної організації влади районна державна адміністрація повинна стати органом, який потужно представляє державу на місцях. Як голові адміністрації Вам доведеться взаємодіяти з керівниками територіальних органів міністерств, відомств, інспекцій. Тож організаторські здібності та досвід державної служби вам дуже допоможуть.

Також він нагадав про першочергові завдання, які стоять перед головою району. Серед них забезпечення законності та налагодження роботи між територіальними громадами, РДА та правоохоронними органами; сприяння залученню інвестицій в район; виконання державних програм, серед яких – програма Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Нагадав і про необхідність активізувати кампанію з вакцинації мешканців проти коронавірусу.

Нагадаємо, що 23 червня білоцерківські патрульні врятували вагітну жінку, яка намагалась вкоротити собі віку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook