#

Стан об'єктів цивільного захисту на території Богуславської громади: оновлена інформація про укриття

15.06.2024 09:44
Стан об'єктів цивільного захисту на території Богуславської громади: оновлена інформація про укриття
Фото з мережі Інтернет

Виконавчий комітет Богуславської міської ради надав інформацію щодо стану захисних споруд на території громади 

Про це повідомила Богуславсська міська рада у відповідь на інформаційний запит "Моєї Київщини". 

На території Богуславської міської територіальної громади знаходяться 1 сховише та 8 протирадіаційних укриттів, також 17 найпростіших укриттів. Балансоутримувачі фонду захисних споруд цивільного захисту здійснюють ремонт укриттів, зокрема у найпростіших укриттях закладів освіти. 

Протирадіаційне укриття №138504, яке знаходиться за адресою: м. Богуслав, вул. Івана Франка, буд. 16, перебуває на балансі виконавчого комітету Богуславської міської ради. На це укриття у 2022 році було виготовлено проєктно-кошторисну документацію, включаючи проведення експертизи кошторисної частини проєкту. Сума кошторисної документації становила 105 000 гривень. У 2023 році було проведено коригування кошторисної документації на суму 50 000 гривень. 

Було проведено капітальний ремонт та облаштування укриття (нежитлового приміщення №1 під літерою "А-4" Богуславської міської ради) за адресою: м. Богуслав, вул. Івана Франка, буд. 16. Замовником робіт виступив Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації, а виконавцем – ТОВ "Навітехсервіс". Строк введення об’єкта в експлуатацію – 9 травня 2024 року. Наразі об'єкт готовий, із закладеними коштами на облаштування (придбання меблів і обладнання) на суму 300 000 гривень. 

Варто зазначити, що на території Богуславської міської територіальної громади бойові дії не велися, тому пошкоджені або зруйновані об’єкти відсутні. 

Нагадаємо, що 38 захисних споруд цивільного захисту та більш як три сотні найпростіших укриттів: статистика ЗСЦЗ від Білоцерківської міськради.


Читати "Моя Київщина" у Facebook