#

На Фастівщині старосту села звинувачують у побитті чоловіка

19.04.2021 09:40
На Фастівщині старосту села звинувачують у побитті чоловіка
Фото з мережі інтернет

Старосту Оленівського старостинського округу Сергія Малиша звинуватили у побитті жителя села Оленівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Переяслав.City".

Про інцидент розповів брат потерпілого Станіслава Хмелюка. Він звернувся до Фастівської міської ради та повідомив, що конфлікт стався 6 квітня нібито через те, що постраждалий викинув сміття у парковій зоні. Окрім цього родич потерпілого написав заяву до поліції.

У свою чергу староста села написав письмове пояснення на ім’я міського голови Михайла Нетяжука, у якому зазначив, що вранці того дня заходив до будинку, де проживає Станіслав, бо хотів запропонувати йому роботу. Проте нібито застав чоловіка вже побитого і в нетверезому стані.

Ситуацію винесли на розгляд комісії з питань депутатської етики, на якій були присутні і родичі постраждалого. Його жінка повідомила, що стала свідком події, і показала виписки лікарів, які засвідчують травми, адже після інциденту Станіслав близько тижня лікувався на стаціонарі. Протн Сергій Малиш заперечував свою провину.

Вияснення хто правий, а хто ні ще не завершено. На наступній сесії міськради, за словами мера Фастова, буде винесено питання про те, чи відповідає поведінка старости займаній посаді.

Нагадаємо, що у селі Новосілки підлітки жорстоко побили двірника одного із житлових комплексів.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook