#

Стартував конкурсний відбір компанії для будівництва Київської обхідної дороги

13.12.2021 15:20
Стартував конкурсний відбір компанії для будівництва Київської обхідної дороги
Фото з мережі Інтернет

На конкурсній основі оберуть компанію, яка будуватиме першу ділянку Київської обхідної дороги, а саме 18-кілометровий відрізок від траси М-07 Київ – Ковель – Ягодин до М-06 Київ – Чоп

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Міністерство інфраструктури України" у Facebook.

Категорія автомобільної дороги – Іа, її будівельна довжина складає 18,050 км.  Траса налічуватиме дев'ять штучних споруд, серед яких два мости, шість шляхопроводів та одна естакада.

Виконавця робіт для будівництва обиратимуть у три етапи:

І етап – вираження зацікавленості;

ІІ етап – подання кваліфікаційних пропозицій;

ІІІ етап – оцінка комерційних пропозицій учасників.

Подання пропозиції та участь у відборі здійснюється через майданчик "Playtender", який є сертифікованим у системі ProZorro. Програмна розробка є адаптованою до умов експерименту.Таке технологічне рішення дозволить вийти на український ринок міжнародним компаніям, які мають досвід втілення аналогічних за масштабом проєктів та можуть залучити додаткове довгострокове фінансування для будівництва.

У повідомленні зазначають, що Новозбудована об'їзна дорога об’єднає усі міжнародні траси, які зараз транзитом проходять через місто. Вона складатиметься із семи ділянок та великого мостового переходу південніше Києва.

Нагадаємо, що Київська обхідна може стати наймасштабнішим в історії незалежної України проєктом.

Читати "Моя Київщина" у Telegram