#

Ставищенська громада отримала гуманітарну допомогу з Барселони (ФОТО)

06.04.2022 19:00
Ставищенська громада отримала гуманітарну допомогу з Барселони (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Із Барселони до Ставищенської ОТГ прибула гуманітарна допомога, яка трішки покрищить життя людей у такий важкий час

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ставищенська селищна територіальна громада" у Facebook.

У дописі зауважується, що Ставищенська селищна рада висловлює щиру вдячність консулу Генерального консульства України в Барселоні Олександру Дзьомі за сприяння в наданні гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово проживають на території Ставищенської громади.

В якості гуманітарної допомоги громаді передали дві карети швидкої допомоги разом із затребуваними медичними препаратами. Ці реанімобілі дадуть можливість медикам вчасно надавати допомогу.

Також громада отримала надважливі медикаменти: розріджувачі крові, знеболюючі, гормони, інфузію та вироби медичного призначення, вироби індивідуального захисту, антисептики. Отримали й якісне дитяче харчування, дитячі підгузки тих розмірів, які користуються найбільшим попитом, й інші товари необхідні для задоволення життєвих потреб людей тощо.

Нагадаємо, що правоохоронці викрили в Ірпені 31-річного жителя Гостомеля, 20-річного та 44-річного жителів Житомирщини, які обчищали міські крамниці.



Читати "Моя Київщина" у Facebook