#

Ставищенський голова Леонід Джужик розповів про свою діяльність у громаді

24.12.2020 09:00
Ставищенський голова Леонід Джужик розповів про свою діяльність у громаді
Леонід Джужик

25 жовтня на місцевих виборах ставищани обрали Леоніда Джужика головою селищної громади, тож журналістам вдалося поспілкуватися з очільником громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Ставищенська сільська рада".

Насамперед спілкувалися про передвиборчу програму Леоніда Джужика та чи не змінилися його бачення.

У статусі голови селищної громади, глибше занурившись у проблеми, я розумію, що на їх вирішення піде значно більше часу, зусиль, роботи і більше коштів. Бо коли ти приймаєш господарство, де все налагоджено, то й працювати добре, а коли там просто броунівський рух… До прикладу: сільські ради не опалюються, ніхто там не займався заощадженням коштів на енергозбереженні, грубо кажучи, сиділи працівники ради в холоді і розписували бюджет на зарплати. Таке враження, що на цьому їх функції закінчувалися. Тепер нам доведеться щось з цим робити, – зазначає Ставищенський очільник.

Далі мова йшла про Ставищенське житлово-комунальне підприємство та роботу цього підприємства взимку.

Наше базове підприємство буде виконувати в селищній громаді усі роботи аби не віддавати гроші стороннім підрядникам. Але прийняли ми його з боргом 1 мільйон 497 тисяч гривень. Заборгованість по зарплаті дільниці благоустрою ЖКП – 3 місяці. Пального – нуль, – засмучений Леонід Джужик.

Говорили також про побоювання людей щодо закриття шкіл, ФАПів та садочків. Але Леонід Джужик запевнив, що цього не станеться, адже його мета – не ламати, а навпаки, зробити освітні послуги якомога якіснішими, медицину – доступнішою.

Нагадаємо, що 17 грудня з соціальних мереж стало відомо, що в Ставищенському районі відновлено роботи по облаштуванню футбольного поля.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: