#

Штепа-2: на Харківщині мер міста від ОПЗЖ здався окупантам

27.02.2022 23:09
Штепа-2: на Харківщині мер міста від ОПЗЖ здався окупантам
Геннадій Мацегор

Мер Куп’янська Геннадій Мацегор, який балотувався від партії ОПЗЖ, здав територію міста окупантам без супротиву

Як стало відомо "Моїй Київщині" з повідомлення Куп’янської міської ради у Facebook, міський голова прийняв пропозицію переговорів від російського агресора.

За словами Мацегора, на переговорах він був разом із начальницею поліції Наталією Шевченко. При цьому мер цілком переконаний, що ціль російських окупантів – забезпечити порядок у Куп’янську. Поліція Харківщини спростувала інформацію, що представники поліції брали участь у переговорах із росіянами, а жоден правоохоронець не зрадив присязі. Вчинок Мацегора дуже нагадує здачу Слов'янська російським окупантам у 2014 році, коли міською головою була Неля Штепа.

Слідкуйте за актуальними новинами видання "Моя Київщина" у Telegram.

Міські комунальники віддали техніку для облаштування позицій росіян у місті. При цьому Мацегор взяв на себе всю відповідальність за прийняте рішення. У коментарях жителі міста та патріоти України пообіцяли, що найближчим часом повернуть синьо-жовтий стяг над приміщенням міської ради. Також користувачі мережі говорять, що це ще один яскравий приклад, чому не можна голосувати за ОПЗЖ та інші сателіти російських політичних партій в Україні.

Нагадаємо, що з-під домашнього арешту втік підозрюваний у державній зраді народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: