#

Столичні дерматовенерологи проведуть виїзний прийом у Переяславі

15.06.2021 09:20
Столичні дерматовенерологи проведуть виїзний прийом у Переяславі
Фото з мережі інтернет

Лікарі-дерматовенерологи "Київського обласного шкірно-венерологічного диспансеру" проведуть спеціалізований огляд усіх охочих у Переяславі 26 червня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Переяславський центр первинної медико-санітарної допомоги" у Facebook.

Спеціалізований огляд, дерматоскопія всіх новоутворень шкіри та, за необхідності, зішкріб на паразитарні гриби (мікроскопія та висів) буде здійснюватись безплатно за наявності електронного направлення. Консультація розпочнеться о 10:30.

Додатково всім охочим будуть запропоновані платні лікувально-косметологічні послуги, визначені переліком Кабміну України (Постанова КМУ 648 від 22.09.2016 р. та затвердженого КОР 2020 р.):

  • електровидалення доброякісних новоутворень (контагіозний молюск, ангіоми, родимки тощо) з патогістологічним дослідженням;
  • лазерне видалення папілом, кератом;
  • кріодеструкція.

Попередньо записатися на огляд потрібно у свого сімейного лікаря або в реєстратурі за тел. 7-38-05.

Також надаватиме консультації дитячий лікар-дерматовенеролог. Попередній запис для дітей можна здійснити у свого педіатра або в реєстратурі за тел. 5-18-66.

Нагадаємо, що 12 червня у Переяславі відзначили традиційне свято мікрорайону Борисівка, яке не святкували вже два роки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook