#

Стосовно катувань у Кагарлику розслідується три кримінальних провадження, - перший заступник директора ДБР Бабіков

12.07.2020 14:00
Стосовно катувань у Кагарлику розслідується три кримінальних провадження, - перший заступник директора ДБР Бабіков
Олександр Бабіков

В інтерв’ю заступник директора ДБР Олександр Бабіков розповів про трагедію, що сталася в Кагарлику, та скільки на даний час є підозрюваних

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ЦЕНЗОР.НЕТ".

За його словами, зараз розслідується три кримінальні впровадження, в яких фігурують поліцейські. У першому, який став публічним, - двоє потерпілих. Це молода жінка, яку зґвалтували й катували, і чоловік, який теж зазнав тортур. Підозра також пред'явлена трьом співробітникам цього відділення поліції. Серед них є начальник сектора карного розшуку.

Далі він зазначив, що за фактом застосування тортур відкрито ще одне кримінальне провадження. Потерпілий - також місцевий житель. Підозру пред'явлено одному поліцейському. І в третій справі, де підозра пред'явлена двом поліцейським, - фігурують двоє потерпілих.

На кінець Бабіков наголосив, що всього є 4 підозрюваних у цій справі. 3 рядові співробітники та начальник сектора. За іншими епізодами триває робота.

Нагадаємо, що 3 липня Голосіївський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід двом підозрюваним у катуваннях в Кагарлицькому відділку поліції

Читати "Моя Київщина" у Facebook