#

Стрілянина на Обухівщині: постраждало троє осіб (ВІДЕО)

03.09.2020 08:50
Стрілянина на Обухівщині: постраждало троє осіб (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 2 вересня, група невідомих осіб влаштувала стрілянину в одному з кафе міста Українка Обухівського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Поліція Київської області" у Facebook.

Про стрільбу на спецлінію 102 повідомив небайдужий громадянин. За вказаною адресою одразу прибули група реагування патрульної поліціі, слідчо-оперативна група та керівництво Обухівського відділу поліції.  Однак на місці події працівники кав’ярні зробили все, щоб прибрати речові докази, зокрема зібрали гільзи.

Відомо, що після  інциденту до лікарні звернулось троє потерпілих чоловіків з пораненнями. Один з них потім втік. Особи отримали поранення з травматичної зброї , але надавати пояснення поліцейським вони відмовилися.

За даним фактом слідчі поліції за процесуальним керівництвом прокуратури області відкрили два кримінальних провадження за ч.4 ст . 296 (Хуліганство ) та за ст. 396 (приховування злочину) Кримінального кодексу України .

Поліцейські вже  провели два невідкладних обшуки щодо отримання відеозаписів з кав’ярні.

Наразі тривають  оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до стрілянини. Для цього залучені працівники Управління карного розшуку, Управління стратегічних розслідувань, Слідче управління поліціі Київщини та бійці полку поліціі особливого.

Встановлюються свідки та очевидці злочину.

Нагадаємо, що 2 вересня голова КОДА повідомив про відкладання відкриття школи в місті Українка Обухівського району через відсутність 100% гарантії безпечного перебування учнів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram