#

Створено Наукову школу вітчизняного парламентаризму

28.01.2022 12:36
Створено Наукову школу вітчизняного парламентаризму
Створено нову наукову школу

У Навчально-науковому інституті публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка зареєстровано «Наукову школу вітчизняного парламентаризму»

Про це повідомляє «Моя Київщина».

17 січня 2022 року Вчена рада Київського національного університету імені Тараса Шевченка зареєструвала «Наукову школу вітчизняного парламентаризму», керівником якої є Валентина Гошовська – завідуюча кафедри парламентаризму, доктор політичних наук, професор, народний депутат України кількох скликань, Заслужений працівник народної освіти України.

«Наукова школа вітчизняного парламентаризму» стала першою науковою школою, створеною у Навчально-науковому інституті публічного управління та державної служби і таким чином продовжила свою славну історію і традицію у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

До її складу входить понад 100 науковців, серед яких академіки та члени кореспонденти НАН України (державного статусу), академіки НАПН України (державного статусу), доктори наук, кандидати наук, доктори філософії, а також здобувачі вищої освіти ступенів  магістрів, докторів філософії, докторів наук спеціальностей 281 «Публічне управління та адміністрування» та 052 «Політологія».

Реєстрація наукової школи в Інституті є надзвичайно важливою подією для України, яка має парламентсько-президентську форму правління та активно модернізує систему публічного управління.

Відтепер плеяда науковців і практиків у цій сфері, які роками формували спільними зусиллями Українську інформаційно-комунікаційну платформу підтримки і впровадження в життя ідей народного представництва, сповідуючи парламентаризм як демократичну й наукову ідею, отримала додатковий імпульс до впровадження своїх ідей у життя.

Переконані, що потужний науково-практичний потенціал «Наукової школи вітчизняного парламентаризму» повною мірою розкриється у Навчально-науковому інституті публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Вітаємо науковців, державних та громадських діячів, аспірантів, докторантів, магістрів, які системно досліджують проблеми парламентаризму з реєстрацією наукової школи та бажаємо творчого натхнення, нових наукових і професійних звершень, а також обов’язкового впровадження ідей у практику вітчизняної парламентської діяльності!

А також тих, хто планує приєднатися до Наукової школи вітчизняного парламентаризму!

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: