#

Суд покарав уродженця Київщини, який п'яним викрав авто

21.01.2022 20:00
Суд покарав уродженця Київщини, який п'яним викрав авто
Фото з місця події

Столичний суд призначив покарання уродженцю Київщини, який у жовтні минулого року викрав автомобіль мешканця Києва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу поліції Києва.

До поліції звернувся власник автомобіля ВАЗ, який повідомив що протягом п’яти хвилин невідомий викрав його транспортний засіб. Виявилося, що заявник залишив автомобіль незачиненим із запущеним двигуном, оскільки планував за декілька хвилин до нього повернутись.

Неодноразово судимий 34-уродженець Київщини помітив це, сів за кермо та поїхав з місця. Оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння, далеко поїхати він не зміг, тож невдовзі його затримали поліцейські.

Слідчій Подільського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомив фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. По завершенню досудового розслідування матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом були скеровані до суду для розгляду справи по суті.

Вироком Подільського районного суду міста Києва порушника визнано винним у інкримінованому злочині та призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. 

Нагадаємо, що 19 січня поліція затримала молодиків, які намагалися обікрасти підприємство в селищі Димер.

Читати "Моя Київщина" у Telegram