#

Суд виніс вирок мешканцю Василькова за незаконне виготовлення алкоголю

05.01.2024 19:40
Суд виніс вирок мешканцю Василькова за незаконне виготовлення алкоголю
Фото з місця події

Детективи БЕБ завершили досудове розслідування відносно мешканця Київщини, за незаконне виготовлення та збут алкогольної продукції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу БЕБ.

Встановлено, що чоловік організував незаконне виготовлення алкогольних напоїв та інших спиртовмісних продуктів. Він закуповував сировину та використовував спеціальне обладнання, аби забезпечити повний цикл виробництва на території приватного будинку. 

Підроблену продукцію розливали в тетрапаки та пластикову тару під виглядом відомих брендів та продавали великими партіями лише перевіреним клієнтам.

Співробітники БЕБ вилучили майже 12 тис. літрів фальсифікованого алкоголю. Також вилучено обладнання, тару, добавки, ароматизатори тощо. Крім того, під час обшуків було виявлено та вилучено 6,4 тис. цигарок без марок акцизного податку. Орієнтовна сума вилученої з незаконного обігу продукції та майна становить 2,5 млн грн.

Фігуранту кримінального провадження було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 та ч. 2 ст. 204 КК України. 

Обвинувальний акт скеровано до суду.

Наразі вина правопорушника у скоєному доведена у повному обсязі. Суд виніс вирок – покарання у вигляді трьох років позбавлення волі із застосуванням санкції статті 75 КК України, штраф, конфіскація та знищення незаконно виготовлених товарів. 

Нагадаємо, що БЕБ викрило підпільний цех з виготовлення алкоголю в Обухівському районі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook