#

Суд залишив під арештом ще на два місяці підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої в Глевасі

28.01.2021 13:53
Суд залишив під арештом ще на два місяці підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої в Глевасі
Аміна Окуєва

Суд на Київщині продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб підозрюваному в умисному вбивстві добровольця Аміни Окуєвої

Незважаючи на всі зволікання адвокатів свого підзахисного, Шевченківський столичний суд задовольнив клопотання Слідчого управління поліції Київщини за процесуальним керівництвом обласної прокуратури і прийняв рішення щодо продовження арешту зловмиснику. Відтепер 56-річний уродженець Дагестану буде перебувати під вартою у слідчому ізоляторі ще 60 діб.

Чоловік підозрюється у скоєнні ряду злочинів у складі злочинної організації. Зокрема, серед них - умисне вбивство відомої волонтерки, яке сталося в жовтні 2017 року біля селища Глеваха: тоді невідомі розстріляли впритул автівку, в салоні якої були Окуєва та її чоловік (Окуєва від отриманих поранень померла одразу).

Також чоловіку повідомили про підозру у скоєнні вимагання, шахрайства, умисному знищенні майна та легалізації майна, отриманого злочинним шляхом.

Зазначається, що максимальне покарання, яке загрожує затриманому, довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що в місті Глеваха відкрили пам'ятний знак на честь пресофіцерки добробата імені Джохара Дудаєва, добровольця Аміни Окуєвої, яку вбили у жовтні 2017 року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook