#

Суддя Яготинського суду – шкуродерка, - ЗМІ

10.06.2020 16:59
Суддя Яготинського суду – шкуродерка, - ЗМІ
Юлія Бурзель з чоловіком

 Суддю Яготинського суду Юлію Бурзель та її чоловіка, адвоката Романа Свистовича зоозахисники звинуватили в шкуродерстві, після того, як на одній із сторінок у Мережі жінка розмістила прохання порадити отруту для сусідської собаки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщиназ покликанням на "Фокус".

На форумі "Мамлайф" жінка розмістила допис, у якому розповідає про агресивного собаку, який живе на сусідній дачній ділянці. За словами судді, паркан на тій ділянці не досить надійний, а господар собаки тижнями його не годує. Юлія Бурзель говорить, що така ситуація триває вже п'ять років, а пес раніше вибігав на вулицю і кусав перехожих.

Дільничний не реагує, дзвонили якимось волонтерам - приїхали, подивилися, поїхали і все. Я не хочу, щоб мій син знайомився з тваринами ось так. Думаю, психіка пса вже і реабілітації не підлягає, - продовжує жінка, додаючи, що одного разу її чоловік навіть хапався за пістолет, коли собака агресивно відреагувала дитину.

Таким чином, жінка просить у читачів форуму порадити "щадну отруту", щоб позбутися від собаки.  

Наразі зоозахисники говорять про порушення жінкою закону України про інформацію, яка забороняє поширення інформації із закликом до жорстокості, а також в пропаганді насильства і жорстокості.

Сусіди розповідали, що собака неодноразово кусав людей. Зараз збираємо медичні висновки потерпілих. Господар собаки – неадекватна людина і вирішувати цю проблему не хоче. Приїжджає раз в три дні, щоб пса погодувати. Від такого, звичайно, собака буде агресивною. Але ми не хочемо завдавати шкоди тварині, ми хочемо лише, щоб його відвезли до притулку. Там йому краще буде, хоч годуватимуть щодня", - говорить чоловік Юлії на свій захист.

Чоловік також розповів, що з господарем собаки з цього приводу не спілкувався, а його дружина говорила зовсім не вбивство. Під "щадною отрутою" Юлія Бурзель мала на увазі снодійні препарати, які необхідні для транспортування пса до притулку.

Як тільки я побачила цей пост, тут же подзвонила чоловіку Бурзель. Роман Свистович почав розповідати, що сусідський пес їм заважає і хоче, щоб його відвезли до притулку. Але чомусь він не врахував, що собака не бездомна, пес живе на своїй території і має господаря. За яким правом чужу собаку, яка є членом чиєїсь сім'ї, він хоче просто вивести в притулок?, - говорить зоозахисниця Світлана Лаврикова.

Зауважимо, що голова дачного кооперативу "Калиновий гай" навідріз відмовилася давати контакти господаря собаки і якось коментувати все, що відбувається.

Нагадаємо, що в Яготині від 10 червня на два тижні призупинили видачу талонів для пільгового проїзду, для того щоб запобігти поширенню коронавірусу

Читати "Моя Київщина" у Telegram