#

Свавілля Ігоря Мозоля в Київоблгазі: незаконні допити, стеження, погрози та приниження співробітників

13.04.2023 18:29
Свавілля Ігоря Мозоля в Київоблгазі: незаконні допити, стеження, погрози та приниження співробітників
Ігор Мозоль

З початку війни одіозний чиновник Ігор Мозоль влаштував на підприємстві справжнє беззаконня - працівників незаконно звільняють, за ними стежать та влаштовують допити, принижують та погрожують

Про це йдеться у звернені Проспілки АТ "Київоблгазу", передає "Моя Київщина" з покликанням на "УНН".

Імовірно, Мозоль згадав своє корупційне минуле в  органах часів Януковича та перетворив підприємство у тогочасний райвідділок. Очевидно, що допомогає йому в цьому член Наглядової ради Андрій Савченко, без дозволу якого, вірний пес, Мозоль не робить ні кроку.

Окрім колективу від дій корупційного дуету страждає і Профспілка, як зазначається у зверненні. Голова Профспілки Андрій Волошин заявив про тиск на організацію та особисто на нього через відстоювання  працівників. У Профспілці додали, що роботу організації фактично паралізовано, адже вона не може повною мірою виконувати свої функції.

Станом на сьогодні за наказом Ігоря Мозоля здійснюється тиск на Голову Профспілки, було звільнено заступника та ще ряд працівників. Члени Профспілки АТ "Київоблгаз" глибоко переконані, що такі дії  стосовно профспілкової організації вчинені через тверду позицію у відстоюванні прав співробітників, - йдеться у зверненні.

Від нелюдського ставлення Ігоря Мозоля та Андрій Савченка до колективу, енергетична безпека області під загрозою.  Члени Профспілки АТ "Київоблгаз" впевнені, що правосуддя та справедливість в Україні повинні здійснюватися на основі Конституції і Законів, а також на засадах верховенства права.

Звернення голови Профспілки АТ "Київоблгаз" доступне за покликанням

Читати "Моя Київщина" у Facebook