#

Швидкісний 4G від lifecell відтепер підключено ще у 213 селах Київщини

13.10.2021 17:27
Швидкісний 4G від lifecell відтепер підключено ще у 213 селах Київщини
Логотип компанії lifecell

У Київській області lifecell активно збільшує покриття швидкісним мобільним інтернетом та щомісяця зв'язок 4G з’являється в нових містечках та селах

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", lifecell активно працює над тим, щоб якомога швидше якісний мобільний інтернет був доступний у всій області.

Від початку 2021 року швидкісний мобільний інтернет від lifecell з’явився у 213 населених пунктах Київської області.  До 4G підключили села Баришівського, Обухівського та Сквирського районів, а також інші міста та села Київщини. 

У цілому з січня 2021 року понад 98 тисяч мешканців області отримали доступ до 4G від оператора.  Завдяки підключенню нових населених пунктів, люди стали більше використовувати мобільний інтернет, а середнє споживання на одного абонента в області зросло на 23%. Це безумовно допоможе мешканцям сіл та містечок мати доступ до цифрових державних послуг, навчання та онлайн розваг. 

Та мобільний оператор розширює покриття швидкісним інтернетом не лише в столичному регіоні, а й по всій Україні. Загалом станом на початок жовтня до 4G від lifecell було підключено понад 12 889 населених пунктів по всій Україні із населенням понад 28 млн осіб.

Читати "Моя Київщина" у Facebook