#

Сьогодні на Київщині продовжуватимуться екстрені відключення світла

28.10.2022 12:25
Сьогодні на Київщині продовжуватимуться екстрені відключення світла
Фото з місця події

Сьогодні, 28 жовтня, в Київській області продовжуються екстрені відключення світла, щоб стабілізувати енергетичну систему

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОВА, через значні пошкодження та дисбаланс в енергосистемі можливі застосування більш тривалих відключень електропостачання.

Усіх жителів області просять підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Представників бізнесу – обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Графіки стабілізаційних відключень, які складені напередодні, більше на актуальні. На жаль, найближчими днями зберігається висока можливість застосування більш жорстких і тривалих відключень електропостачання.

Нагадаємо, що 30 жовтня в Україні скасовується дія літнього часу – усім варто перевести годинникову стрілку  на одну годину назад.

Читати "Моя Київщина" у Telegram